Letem světem rokem 2021

Letem světem rokem 2021

Rok 2022 je rokem TYGRA. Máme velké plány a chystáme toho pro Vás hodně. Když se ohlédneme za rokem 2021, tak myslím, že se nám toho hodně povedlo – co myslíte? ?

* Nachystali jsme pro Vás videa Jehnic z výšky, s cvičením, z akcí i o tom, co se zrovna děje * Vstoupili opět do projektu Dáme na Vás * Uspořádali v Jehnicích akci ukliďme Česko * Osázeli svah na Lelekovické * Uspořádali několik street párty * Vyrobili lavičky * Zajistili kurz na obsluhu defibrilátoru * V kulturní aréně Rotunda proběhl jarní i adventní koncert * Setkali se na kulturní pavlači * Umístili jsme v Jehnicích několikrát knihobudku * Vydávali články do JL * Pomáhali jsme občanům s bioodpadem * Nachystali a vytiskli kalendář * Jednali jsme o našich potřebách s městem i zastupiteli * Organizovali ankety, kde nás zajímaly vaše potřeby * Účastnili se jako pomocníci na běhu Jehnic, v Tescu na potravinové sbírce, Tříkrálové sbírce atd. * Dělali jsme Jehnice krásnější nejen díky truhlíkům na náměstí * Postavili jsme betlém.

Bylo pro nás potěšením, že jste se těchto akcí účastnili společně s námi. Našim cílem je starat se o svoje okolí, užívat si života v Jehnicích a mít je krásnější a kulturnější a zajímavější.

Děkujeme Vám za to, že sdílíte s námi společný čas, protože se dá říct, že se zdravím je čas tou nejvzácnější komoditou našeho života. Těšíme se na rok TYGRA, kdy to pořádně rozjedeme! Jehnice dostanou pořádnou porci energie ?.

Jdete do toho s námi?

… a část našeho týmu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..