Dětské hřiště

Dětské hřiště

Bublina splaskla… na sílu tlačená realizace dětského hřiště na konci ulice Plástky je v nedohlednu. Třeba se naši zastupitelé začnou konečně ptát, kde si lidé v Jehnicích hřiště opravdu přejí.

? Již 7. 5. 2021 nás vedení městské části informovalo na svém webu o intezivní přípravě „RELAX ZÓNY“a zde citujeme z uveřejněného: „Přestože bylo jinými městskými částmi předloženo víc jak dvacet návrhu obdobného charakteru, náš záměr byl, vzhledem k efektivitě a kompletnosti návrhu upřednostněn mezi vybranými. Následně také již projednán a předběžně schválen Odborem životního prostředí.“

? Dále bylo průběžně zveřejněno několik aktualizací tohoto záměru a občané byli informováni i v květnovém čísle JL v rozsáhlém článku „Seznámení se záměrem revitalizace pozemku p.č. 591/1 v k.ú. Jehnice“.

? Poslední zásadní informace o tom, že finanční prostředky na revitalizaci zeleně byly pro rok 2022 přiděleny jiným městským částem však dodnes na webu MČ chyb, rovněž vysvětlení, jak bude projekt dál pokračovat a hlavně z čeho bude financován??? Zde zdroj informací: https://brnensky.denik.cz/…/miliony-na-novou-zelen-v…

? Místo toho jsem našli tuto zprávu ze dne 4. 9. na novém FB MČ Brno-Jehnice: „A do Jehnic zase nic, nicmene aspoň, ze tu máme přechytralé oponenty co preferuji život srnek v intravilanu oproti potřebám mladých párů s malými dětmi…realizace parku a dětského hřiště na Plástkách se zřejmě zase odkládá….“ Snad jsme to celé opsali dobře, chybějící diakritika nás trochu zpomalila. A jsme rádi, že tady byl popsán viník – „přechytralý oponent”, který zhatil celý tak dobře připravený projekt. Vlastně ani k tomu nechceme nic dodávat. Ale když jeden oponent projektu celý projekt zhatí, asi nebyl moc životaschopný, realizovatelný a připravený, že?

A tak jsme se rozhodli, že k tomuto tématu nachystáme celý článek, kde shrneme kompletní postup jednání MČ a dalších vyjadřovacích orgánů ohledně tohoto projektu ?.

Kde asi udělali soudruzi z NDR chybu… říkáme si s klasikem… a takový to byl šikovný záměr ?

DCIM\100MEDIA\DJI_0062.JPG

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..